Wanneer je onderin op het deel tekentje klikt (naast bewerken) vind je meerdere opties, zoals delen.

Hier word er een unieke link gemaakt van het recept, en wordt het recept op je (openbare)profiel geplaatst.

Dit profiel vind je terug op onze website Receptenmaker.com. (voor elke recept die je op je profiel zet krijg je een punt! deze kun je inwisselen voor gratis recepten ruimte)

Elke gebruiker heeft zijn eigen profiel, deze is openbaar en kun je gemakkelijk vinden door achter de url: www.receptenmaker.com/recepten/  je gebruikersnaam te zetten.

Bv. https://www.receptenmaker.com/recepten/sander (eigen gebruikersnaam)

Wil je de recepten link delen met je vrienden/familie? Dit kan door op doorsturen te klikken, hier kun je selecteren op verschillende social media/ whatsapp/ e-mail

Ook kun je hier op ''niet meer delen'' klikken, als je het recept niet meer gedeeld wilt hebben.

(Bij instellingen kan je dit standaard uitzetten)