Wilt je de app gelijk uitproberen zonder een account aan te maken?

Klik dan op (nog) niet registeren, dit noemen wij ook wel de gast account.

Vergeet niet dat als u uw recepten wilt bewaren er een account aangemaakt moet worden, dit kun je bij instellingen doen!

Mocht u dit vergeten geeft de app nog een waarschuwing wanneer u probeert uit te loggen!

''Je hebt nog geen account ingesteld. Als je uitlogt, zullen jouw recepten verloren gaan! Weet je zeker dat je verder wilt gaan?''