Bij onze instellingen vind je verschillende dingen die je kunt aanpassen.

• Wachtwoord veranderen
  • Layout van receptenmaker, kies voor een slanke layout met dunnere lettertype, of ga voor normaal met dikker lettertype
  • Automatische bereidingsstappen aan- of uitzetten
  • Je kunt Alerts aan- en uitzetten van tips/nieuws/updates tot aan de nieuwe kookboeken (Hallo Jumbo/ Allerhande/ Onze eigen kookboeken
  • Stel je eigen achtergrond foto in van het menu!  Of zet hem terug naar de originele afbeelding.
  • Zet al mijn recepten op mijn profiel aan/uit (eigen profiel vind je op http://www.receptenmaker.com/recepten/gebruikersnaam)
  • Zet nieuwe recepten automatisch op je profiel aan/uit
  • Koop nog meer recepten ruimte
  • Neem contact op met receptenmaker
  • Vraag je persoonsgegevens op
  • Account verwijderen
  • Uitloggen