Hier vind je onze algemene kookboeken, we plaatsen hier elke maand de nieuwe Allerhande & de nieuwe Hallo Jumbo.

Je vindt hier dus heerlijke recepten, rechtstreeks uit de magazines om met één knop toe te voegen aan je eigen verzameling!

Ook hebben we zelf nog verschillende verzamelingen van allerlei websites gemaakt, zoals Pasta's, Airfryer recepten, Smoothies, Soepen en nog veel meer.

Suggesties voor een kookboek? info@receptenmaker.com

Voeg snel recepten toe uit onze kookboeken.

• Tik het kookboek aan waar je recepten uit wil halen.
  • Kies het recept die je wilt toevoegen aan je eigen collectie.
  • Klik dan rechtsonder op `Dit recept toevoegen aan mijn recepten`
  • Het recept is gelijk toegevoegd (foto word op de achtergrond opgehaald, zodat je gelijk verder kan)
  • Je komt gelijk terug in het kookboek zodat je meerdere recepten achter elkaar kunt toevoegen.