Wanneer je in het menu naar kookboeken gaat en daarna op andere gebruikers klikt vind je de kookboeken die je van andere gebruikers hebt toegevoegd.

Hier kun je het kookboek bekijken, wanneer je in het kookboek zit zie je alle recepten tevoorschijn komen, mocht je iets lekkers tegen komen klik je op het recept en daarna rechtsonder op Dit recept toevoegen aan mijn recepten.

Nu is hij toegevoegd aan je eigen recepten lijst incl. de foto!