Bij elk recept kun je aangeven of je het recept openbaar wilt delen, dit betekend dat het recept op je eigen pagina terecht komt.
Deze pagina is te vinden door je gebruikersnaam te vervangen met mijn naam http://sander.receptenmaker.com/

Mocht jou gebruikersnaam Jan zijn word het dus http://jan.receptenmaker.com.

(In de app is het mogelijk om bij instellingen aan te geven dat al je recepten openbaar gedeeld mogen worden + een optie om alle nieuwe recepten ook automatisch openbaar te zetten.)

Tip! Maak een nieuw account aan op receptenmaker.nl en deel je pagina met andere receptenmaker gebruikers!