Inspiratie nodig?

Doorzoek recepten uit verschillende bronnen, door ons geselecteerd en van goede kwaliteit!

https://www.receptenmaker.com/inspiratie/

Inspiratie werkt als een zoekmachine voor eten.

Door een ingrediënt in de zoekbalk in te voeren krijg je tientallen, of soms zelfs honderden,

recepten te zien die gebruik maken van het gewenste ingrediënt (receptnaam of soort gerecht).

Iets verzinnen voor het eten wordt zo nog gemakkelijker!

(Ook vind je inspiratie in de receptenmaker app)

• Typ hetgeen in wat je wil zoeken (ingrediënt/receptnaam of soort gerecht)
  • Klik het recept aan wat je wil bekijken of blader naar de volgende pagina
  • Wanneer een recept je lekker lijkt klik je op recept bewaren
  • Ook kun je reageren op het recept, hem aan je favorieten toevoegen, of gelijk uitprinten
  • Bij recepten van anderen is niet de hele bereidingwijze zichtbaar, dit is wel bij je eigen recepten
  • Wil je je vrienden/familie op de hoogte brengen van het recept? Klik dan op 1 van de social media buttons (of e-mail) boven de ingrediënten