Voeg snel recepten toe uit onze kookboeken.foto.png

• Tik het kookboek aan waar je recepten uit wil halen.
  • Kies het recept dat je wil toevoegen aan je eigen collectie.
  • Klik dan rechtsonder op `Dit recept toevoegen aan mijn recepten`
  • Het recept is gelijk toegevoegd (foto word op de achtergrond opgehaald, zodat je gelijk verder kan)
  • Je kom gelijk terug in het kookboek zodat je meerdere recepten achter mekaar kan toevoegen.

Eigen kookboeken
  • Maak hier gratis 3 koekboeken aan! Voor maar 0,99 € kun je onbeperkt aantal eigen kookboeken aanschaffen. (denk hierbij bijvoorbeeld aan: Herfst recepten, Recepten voor Maxima, Recepten voor Joey, Slanke recepten, Verjaardags hapjes, Kerst, Salades en zo nog veel meer)
  • Kookboeken van anderen is onbeperkt.
  • Wanneer je een kookboek aanmaakt vraagt die om de naam van het kookboek, hierna kun je vinkjes bij de recepten zetten die je wil toevoegen aan dat kookboek. Natuurlijk kun je bovenin zoals vertrouwd zoeken op/in categorie/receptnaam/ingrediënt/bereiding/tags.
    Wanneer je alle recepten heb aangevinkt klik je rechtsonder op opslaan.
  • Bij de gekozen recepten zie je een sterretje verschijnen, wanneer deze rood ingekleurd is (dat je er dus op geklikt heb) word het de afbeelding van het kookboek.
  • Het kookboek is aangemaakt, als je er nu op klik kun je hem Delen/Bekijken of wijzigen.

Delen

• Als je op delen klik krijgt het kookboek ze eigen link, deze kun je delen via E-mail/ Facebook en Twitter.
  • De toegang tot het kookboek kun je ook weer uitschakelen door op Delen uitschakelen te tikken.

Andere gebruikers

• Wanneer je een kookboek heb ontvangen van iemand anders, krijg je de standaard deel pagina. hier klik je op ``open dit kookboek in de App``
  • Het kookboek is toegevoegd en kun je nu vinden bij ``Andere gebruikers`` in de kookboeken.
  • Open het kookboek om de recepten te zien,als je een recept wil toevoegen aan je eigen recepten klik je er op en voeg je hem rechtsonder toe.
  • Je kunt natuurlijk ook kookboeken van anderen weer verwijderen door rechtsonder op kookboek verwijderen te klikken.