• Hier kan je je recept bekijken.
  • Als je linksonder op kookstand klikt, krijg je een duidelijk overzicht van de bereidingswijze en ingrediënten, deze kookstand zal niet in stand-by modus gaan, dat betekend dat je zonder aan je iPad/iPhone/Android toestel te komen
    het recept kan blijven bekijken.
  • Rechtsboven kun je switchen tussen Recept en Foto`s, wanneer je rechts onderaan op bewerken klikt kun je alles aanpassen
  • Gedeeld aan/uit betekend of je recept zichtbaar is voor andere mensen, wanneer je hem aanzet en de link aan je vrienden stuurt kunnen ze het recept zien en toevoegen aan hun app.
  • Rechtsonder vind je 'Printen' 'Delen' 'Bewerken' (wanneer je al aan het bewerken bent zie je Verwijderen, Annuleren en Opslaan) met printen kun je het recept naar je printer sturen(via bluetooth) als je op delen klikt kan je via e-mail,facebook en twitter je recept delen met je vrienden of familie. Wanneer ze jouw link openen kunnen zij met één klik het recept toevoegen aan hun kookboek.
  • Wanneer je op bewerken klikt kun je je recept of je foto`s aanpassen.