Nee importeren kan niet, maar je kan wel op de website receptenmaker.com via kopiëren

een recept in de receptenmaker plakken en deze site synchroniseert dan met de App.

Ga naar Receptenmaker.com, log in met je gebruikersnaam, wachtwoord, ga naar mijn recepten, voeg nieuw recept toe.

kopieer nu vanuit je word document de ingrediënten en plak in het nieuwe recept. ga zo door met de bereidingswijze etc.